فروشگاه دخترانه

 
 
طرز تهيه كوفته هلوي شيرازي
|

طرز تهيه كوفته هلوي شيرازي

مجموعه: آموزش انواع غذاها

كوفته هلو، يكي از غذاهاي سنتي شيراز است، كه با توجه به تصورات اشتباهي كه فكر مي كنند، داخل آن هلو است. اين غذا هلو ندارد فقط به خاطر شباهت ظاهر آن با هلو اين اسم روي آن گذاشته شده است. بهتر است آن را بپزيد و از خوردن آن لذت ببريد.

مواد لازم براي كوفته هلوي شيرازي:

 گوشت چرخكرده 500 گرم
 هويج رنده شده  2 عدد
آرد نخودچي  4 قاشق غذاخوري
پياز 1 عدد متوسط
 نمك و فلفل به مقدار لازم
 زردچوبه به مقدار لازم

 

مواد مياني كوفته :

گردو   به مقدار لازم
 پياز سرخ كرده بدون روغن به مقدار لازم 
كشمش  به مقدار لازم 

 

مواد سس كوفته :

 پياز داغ  1/2 پيمانه
 نعنا خشك  1 قاشق غذاخوري
 نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم 
زعفران دم كرده به مقدار لازم

 

طرز تهيه كوفته هلوي شيرازي :

براي طرز تهيه كوفته هلوي شيرازي، ابتدا پياز را رنده كنيد و به گوشت چرخكرده اضافه كنيد هويج رنده شده و نمك و فلفل و زردچوبه را اضافه كنيد و ورز بدهيد. آرد نخودچي را كم كم اضافه كنيد و با همه ي مواد خوب ورز بدهيد.

 

يك عدد پياز را داخل قابلمه ريز خرد كنيد و با كمي روغن سرخ كنيد و بعد نمك و فلفل و زردچوبه را اضافه كنيد و كمي تفت بدهيد، هم اكنون نعنا خشك را اضافه كنيد و سريع هم بزنيد و آب را اضافه كنيد. اين كار بايد با سرعت انجام شود زيرا نعنا سريع مي سوزد و تلخ مي شود.

 

اكنون به سراغ كوفته ها برويد، پيازهاي سرخ شده ي وسط كوفته را درون سبد قرار بدهيد تا روغن اضافي آن از بين برود، سپس از كوفته ها به اندازه ي هلو برداريد و آن را با دست گرد كنيد و كمي فشار بدهيد از مواد مياني كوفته مقداري از هر كدام وسط آن قرار بدهيد و لبه هاي گوشت را بالا بياوريد و روي مواد مياني را بپوشانيد، و در آخر آن را گرد كنيد و كنار بگذاريد.

 

زماني كه تمام كوفته ها آماده شد و سس كوفته جوش آمد كوفته ها را يكي يكي و آرام داخل سس قرار بدهيد. سس كوفته بهتر است تا حدي باشد كه روي كوفته ها را بپوشاند. و اجازه بدهيد سس كوفته باز بجوشد و بعد زير آن را كم كنيد و اجازه بدهيد به آرامي بپزند.

 

نكاتي براي تهيه ي كوفته ي هلو شيرازي:

براي جلوگيري از وارفتن كوفته ها بايد مواد آن را به خوبي ورز بدهيد.

 

مي توانيد از يك عدد تخم مرغ براي جلوگيري از باز شدن آن استفاده كنيد. اگر از تخم مرغ استفاده كرديد، آردنخودچي بيشتري لازم است. بايد مواد با هم انسجام پيدا كنند و شل نباشد.

 

براي خوش رنگ تر شدن سس كوفته مي توانيد از زعفران آب كرده استفاده كنيد كه اين كاملا اختياري است.

براي مواد مياني كوفته مي توانيد از آلو بخاراي بدون هسته هم استفاده كنيد.

گردآوري: بخش آشپزي

 


مجسمه و تنديس
مبلمان خانگي
پرده
ساعت هاي تزئيني
چراغ خواب و آباژور
آينه
تابلو
قاب عكس
استيكر و پوستر
تابلو شاسي
ملزومات پرده
فايل كشويي
ساير لوازم دكوري
خاتم كاري، ميناكاري و نقره كاري


:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : girlstore
تاریخ : 1399/10/1 
زمان : ۱۰
[ ]